Regionmesterskap

Musikk er en måte å puste på

 

Søndre Nittedal Veterankorps

Informasjon

1

Husk kontingenten

Kontingenten betales så snart som mulig etter semesterstart til Søndre Nittedal Veterankorps

Kontonr. 1602 47 53119

Beløp: 1000 kr

2

Grasrotandelen

Støtt korpset gjennom Norsk Tipping

og Grasrotandelen. Mer info HER

3

Facebook

Søndre Nittedal Veterankorps finner du også på Facebook

Webkontakt for Søndre Nittedal Veterankorps

Jarle Henningsen Aga

jaedvara@online.no

Korpskonkurransene

 

NM i Janitsjar i Trondheim i 2009. Den første konkurransen SNV deltok i.

Søndre Nittedal Veterankorps ble medlem av Norges Musikkorps Forbund i 2009. Da ble korpset også formelt en del av den store korpsfamilien i Norge, og fikk blant annet "rett" til å konkurrere. Før den tid og også senere har korpset hatt stor glede av øvelser og samspill - og spille for publikum i mer uformelle sammenhenger. Som medlem av NMF fikk vi muligheten til å knive med andre korps regionalt og nasjonalt.

 

Korpset har hatt et slags motto om å ha det moro med musikken og at en deltakelse i konkurranser ikke skulle medføre "stress", for mye øvepress eller for mye alvor. Dermed siktet vi oss inn på de lavere divisjoner og har trivdes med å være der. Konkurransene har gitt motivasjon til å strekke seg litt lenger og prestere på et litt høyere musikalsk nivå enn uten disse målene.

 

I Akershusmesterskapet eller Regionmesterskapet, som ble navnet etter hvert, har korpset deltatt i 3. divisjon i "alle" år. Dette er et arrangement som har blitt gjennomført i Lillestrøm og Lørenskog.

 

Korpset har deltatt i NM for Janitsjarkorps annet hvert år siden 2009. Her har vi hatt vår plass i 6. og 7. divisjon, dels fordi vi musikalsk sett kanskje hører hjemme her, men også fordi "vår" divisjon har hatt sin konkurransedag fredagen i den helgen konkurransen finner sted. Da har vi hatt resten av helgen fri til sosiale aktiviteter og har hatt gode muligheter til å høre på andre korps uten "konkurransenerver" i kroppen. Og - det må jo sies at for et veterankorps er NM i Trondheim også TUR, i tillegg til konkurranse.

 

I menyen til venstre er konkurransene som korpset har deltatt i listet opp - og her finnes det litt skriverier og resultater fra arrangementene.